ponedeljak, 09. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: TNS – Dečić

TNS i Dečić na terenu će se sastati večeras od 20 časova po našem vremenu, a utakmica će biti odigrana na stadionu „Park Hall„, kapaciteta svega 2000 mesta.

TNS je aktuelni šampion i gotovo nepremostiva prepreka za sve velške klubove. Oni su u minuloj sezoni imali 92 boda, tj. skor od 30 pobeda i 2 remija uz gol razliku 117:18, te su ostavili ekipu Connah’s Quay sa čak 33 boda razlike.

Dečić je napravio senzaciju u Crnoj Gori i uspeo da osvoji titulu, te je na drugom mestu bio Mornar iz Bara, a na trećem podgorička Budućnost. Dosta nepredvidiva sezona, počevši od toga da je Dečić uspeo da dođe do prve titule u istoriji.

Kada je reč o Evropi, TNS je preskočio učešće u sezoni 1999/20, a nakon toga, bili su redovni učesnici kvalifikacija. Nisu uspeli da se izbore za grupnu fazu, a u nekoliko navrata su stizali i do trećeg kola kvalifikacija. Ipak, realnije je očekivati da se bore za uspeh u Ligi konferencija. Sa druge strane, Dečić neće debitovati u Evropi, ali su oni u sezonama 2021/22 i 2022/23 ispadali već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, i to od Drite i Dinama iz Minska.

Ovde dajemo prednost daleko iskusnijoj domaćoj ekipi, koja igra kod kuće, te bi sve osim pobede TNS-a bilo veliko iznenađenje. Igramo „1“ po kvoti 1.45, jer ne želimo previše da kombinujemo sa određenom kombinacijom golova. Brad Young je najbolji strelac prošle sezone, a ujedno i igrač TNS-a, tako da očekujemo da nastavi u istom ritmu i večeras.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje