nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: Mečevi od 19 do 21 časa

Pored najava koje su urađene za ranije mečeve koje možete pročitati na NAJAVE u ovom člnaku krećemo u kraćoj formi obratiti preostale utakmice od 19 do 21 čas.


19:00 Celje (Slovenija) – Flora (Estonija)

Revanš meč koji će više imati revijani karakter posle dominante i sjajne pobede u gostima Celja rezultatom 0:5, potpuna dominacija i puno šansi i možda čak i neočekivana ubedljiva pobeda, gosti svakako dolaze samo da odrade ovaj meč, ali je pitanje i koliko će domaćin biti motivisan, mada očekujemo da i rutinskom igrom opet dobiju i osvoje važne bodove za svoju državu u plasmanu na UEFA listi koeficijenata, ako ponove pola od igre iz Estonije, neće imati problema, a naš predlog je igra D1P1+&2P1+ (domaćin daje gol u oba poluvreman) po kvoti 1,50.


19:30 FCSB (Rumunija) – Virtus (San Marino)

Još jedan meč gde posebna analiza nije potrebna, FCSB je u prvom meču prosto razorio amatere iz San Marina, bilo je 7:1 i to pre svega zbog činjenice da na 7:0, gosti nisu želeli, a možda nisu imali ni motiv da nastave da pune mrežu momaka iz San Marina, čak su usled nepažnje, primili jedan gol, što verujemo da će i biti sve što je gost uradio. U međuvremeno je počelo i prvenstvo Rumunije gde FCSB nije slavio, odigrao je 1:1 sa Universistatea Cluj-om, danas moraju da povrate samopouzdanje, a naš predlog je igra 5+ po kvoti 1,53.


21:00 Dečić (Crna Gora) – TNS (Vels)

Uspeo je Dečić da promeni svoj grb, ali osim tog uspeha, na terenu su u prvom susretu u Velsu izgledali kao amaterska ekipa, poraženi su 3:0 i verovatno već sada svoje misli okrenuli ka domaćem prvenstvu i kup takmičenju. Jednostavno momci iz Velsa mnogo agresivnije ulaze u duele, dosta njih je prošlo škole u ozbiljnim klubovima, pa samim tim možemo reći da su i večeras favoriti, ne kao u prvom meču, ali svakako su bliži boljem rezultatu, danas idemo sa nešto opreznijom opkladom, pre svega zbog činjenice da se meč igra u Podgorici na 30+ stepeni, a naš predlog je igra X2&2+ po kvoti 1,52.


21:00 Šamrok Rovers (R.Irska) – Vikingur (Island)

Meč u kojem se zbog takmičerske forme očekivalo da sve pršti od golova i igre, završio se skromno sa 0:0, a najveće šanse oba tima dolazile su uglavnom posle prekida, ali ih i nije bilo previše. Oba rivala čekaju revanš koji je na programu danas, kako bi se odlučilo o prolasku dalje. Po našem mišljenju Vikingur je i dalje nešto kvalitetniji rival, ali sada idu u Republiku Irsku, gde su šanse ipak 50-50. Naš predlog je kombinacija golova i to 1P0-2&2P1-2 po kvoti 1,70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje