nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: Lincoln Red Imps – Hamrun

Danas se od 18 časova sastaju Linkoln Red Imps i Hamrun u okviru revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utakmica će biti odigrana na stadionu „Europa point stadium„. Linkoln iz prvog susreta ima prednost od 1:0.

Ako nisu vremenski uslovi namučili Linkoln na Malti, sada ćemo videti kako će se Hamrun snaći na Gibraltaru. U svakom slučaju, pakleno je u celoj Evropi u ovom trenutku.

Kao što smo već i pisali Hamrun je tek krenuo sa evropskim kvalifikacijama, u poslednje dve sezone su ih igrali, ok je ipak Linkoln malo iskusniji u tom polju, te su čak igrali i u Ligi konferencija u sezoni 2021/22.

Sve u svemu, prvi meč obeležio je gol defanzivca Linkolna, Ethan Britto-a, ali je i tok utakmice zavisio od crvenog kartona Elionaya, inače igrača Hamruna. Deluje da je to bio preveliki problem za tim, koji je potom krenuo i da gubi, ali je i Linkoln zaradio crveni karton, tačnije zbog dva žuta isključen je Kike Gomez. Rezultat je na kraju ostao 0:1, iako je bilo dobrih prilika i sasvim solidnog fudbala, za klubove ovog renomea.

Danas ćemo da probamo sa predlogom „1P0-1&2P0-2“ po kvoti 1.55, jer verujemo da će oba tima krenuti obazrivo, a eventualno malo „raspucaniju“ igru možemo da očekujemo kako vreme bude odmicalo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje