nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: HJK – FK Panevezys

HJK i FK Panevezys odmeriće snage danas od 18 časova po našem vremenu u okviru revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a igraće na stadionu „Bolt Arena“ u Helsinkiju. Apsolutna senzacija prvog kola, gde je Panevežis slavio sa 3:0.

Kao što smo pisali u najavi prvog kola, tj. prvih mečeva, Panevežis nije ni bleda senka prošle sezone, ali su uprkos tome uspeli da nadigraju HJK u svakom segmentu igre i tako slave sa 3:0. Sa druge strane, Helsinki je je imao posed, kontrolisao je igru u neku ruku, čak je i stvarao šanse, ali bez dobre realizacije. Pisali smo već o tome da bi Luke Plange mogao da eksplodira i pomogne finskoj ekipi, ali je u prvom meču bio nedovoljno zapažen.

Utisak iz prve utakmice je takav da je HJK bio jako loše postavljen u zadnjoj liniji, puštali su previše Litvancima, a oni su to umeli da iskoriste. Danas je za očekivati promenu u pristupu igri, a verujemo da će iskustvo ovde imati prevagu i da će HJK uspeti da slavi. Naš predlog je tip „1D1+&D2+“ po kvoti 1.40, a odnosi se na to da će HJK da postigne makar jedan gol u prvom poluvremenu, i zbirno minimalno 2 pogotka na utakmici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje