ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: FC Ballkani – UE Santa Coloma

Prvu utakmicu revanš mečeva prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraju Balkani i Santa Koloma danas od 16:30 na stadionu „Zahir Pajaziti„. Na prvom susretu Balkani ima prednost od 2:1, koja može mnogo da im znači u ovom revanšu.

Kao što smo već i pisali prethodne nedelje, Balkani je u ovom trenutku spremniji i organizovaniji tim, igrali su čak i u grupnoj fazi Lige konferencija prošle sezone, tako da bi verovatno ispadanje u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona za njih bio neuspeh.

Sa druge strane, Santa Koloma ima iza sebe prvi titulu i samo učešće u kvalifikacijama za njih je uspeh. Sigurno da će plasman dalje tražiti u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a samo pojavljivanje u Ligi šampiona, pa makar i u prvom kolu, za njih je vrlo vredan. Ipak, vredi istaći da je tim, osim većine Španaca, sastavljen i od internacionalaca iz Meksika, Perua, Paragvaja, Maroka, Francuske, a da su doveli čak 11 pojačanja, dok niko od nosilaca igre nije napustio tim, pa će biti zanimljivo videti kako će se to uklopiti i izgledati u ovom meču.

Jednostavno, kvalitet i iskustvo su na strani domaćina, ali ne verujemo u goleadu, tako da ćemo da probamo sa predlogom „1&0-4“ po kvoti 1.55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje