utorak, 17. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: Crvena zvezda – Bodo/Glimt

Bledo i mršavo odigrali su srpski predstavnici ovogodišnje evropske kvalifikacije, a uprkos tome što su i Partizan i Vojvodina za 90 minuta igre upisali pobede, nisu uspeli da prođu dalje. Sada je na dobrom putu da u toj nameri uspe Crvena zvezda, ali im sa druge strane terena stoji Bodo/ Glimt. Utakmica je na programu večeras od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, dok će crveno beli da „jure“ rezultat od 2:1 za Bodo/Glimt.

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Bodo Glimt – Crvena Zvezda

Bez ikakve dileme, najbolja ekipa u norveškom šampionatu i tim koji se u godinama iza nas borio sa daleko kvalitetnijim rivalima od crveno belih, i beležio odlične rezultate – setimo se samo kako je namučio Romu..

Sa druge strane terena, Crvena zvezda u ovom trenutku gotovo da nema konkurentnog rivala u Superligi Srbije i zbog toga se i stiče utisak izuzetno velike dominantnosti, a zapravo je reč o velikoj razlici u kvalitetu između aktuelnog šampiona države i velike većine klubova. Ono što predstavlja najveći test za srpski fudbal jesu evropske utakmice, gde isplivava kvalitet, a ako crveno beli žele u Ligu šampiona, i to u novom formatu, koji bi im doneo minimalno 8 utakmica, onda taj kvalitet večeras moraju da pokažu.

Pretpostavljamo da će crveno beli želeti da kontrolišu igru, drže posed i kontrolu lopte, jer u tome nisu u najvećoj meri uspeli u Norveškoj, tražeći konstanto dugim loptama Nidajea. Norvežani su u prvoj utakmici odigrali taktički sasvim solidno, kretanje fudbalera bez lopte bilo je takvo da su „terali“ Zvezdine fudbalere da se rašire po terenu i na taj način su otvarali prostor.

Jasno je da je Milojević svestan svojih grešaka i da su i daleko jači i konkrentniji rivali „padali“ u Beogradu, ali ih sada minimalno 90 minuta deli od elitnog dela Evrope. Stoga, verujemo da će dati sve od sebe da ih pobede, ali i da neće biti tragedija ako ispadnu, jer idu u Ligu Evrope. Naš predlog je tip „P/K1“ koji se plaća kvotom 1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje