ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Hacken – TNS

Hacken i TNS odmeriće snage večeras od 19 časova u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utakmica će biti igrana na stadionu „Bravida Arena„.

Švedski predstavnik vredi oko 25.500.000 evra, tim je čija je sezona u jeku i svakako da su spremni pred ovaj duel. Svakako da je najkvalitetniji pojedinac tima napadač, Benie Traore, rodom iz Obale Slonovače, ali ne treba zanemariti ni Samuela Gustafsona i Simona Gustafsona. Traore je prvi strelac lige i od velikog je značaja za tim, koji je trenutno 3. u ligi sa 3 boda manje od Elsfborga. Švedski tim do sada nije igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a sa ovakvim žrebom na dobrom je putu da se nađe na nekom. Prošle sezone ih je izbacio Aberdin u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Velški predstavnik ima tržišnu vrednost od oko 2.310.000 evra i tim je od isključivo ostrvskih fudbalera, uz desnokrilnog Adriana Cieslewicza, koji ima i poljsko državljanstvo. Prosečna ekipa, kao i sama liga, a njihov uspeh u ligi su i same kvalifikacije, koje nisu propustili od sezone 2000/01. Standardni su u istim, ali se pojave, i tu im se često cela avantura i završi.

Jednostavno, ako domaćin odigra kao u ligi, očekujemo lagan prolaz dalje, a mi predlažemo „1D1+&D2+“ po kvoti 1.50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje