nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu konferencija 2023/24: Alashkert – Arsenal Tivat

Alaškert i Arsenal iz Tivta na terenu će se naći večeras od 19 časova u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a igraće na stadionu „Urartu“ u Jerevanu.

Alaškert je odigrao dva pripremna meča i ostvario pobedu i poraz, a reč je o ekipi čija se tržišna vrednost procenjuje na oko 4.300.000 evra, dok im je najbolji pojedinac Robinson Flores, levokrilni Kolumbijac, koji je stigao sa pozajmice iz Metropolitanosa. Ekipa ima šarolik roster, a njihovo učešće u evropskim kvalifikacijama već je normalno, dok su u sezoni 2021/22 igrali i grupnu fazu LK, gde su bili 4. u grupi sa LASK-om, Makabijem iz Tel Aviva i HJK-om.

Ekipa iz Tivta vredi oko 1.330.000 evra, reč je o mahom srpskim i crnogorskim fudbalerima, dok imaju i nekoliko stranaca, kao što su Japanac Ayumu Nishimura u napadu, ili levi vezni Julián Montenegro. Ovo će im biti prvo učešće u Evropi i sigurno da će revanš meč biti pravi mali spektakl za goste, gde će verovatno tražiti veći uspeh nego danas.

Ipak, iskustvo je daleko na strani jermenskog tima, a ako na to dodamo da igraju kod kuće, vrlo verovatno će da idu na pobedu. Naši predlozi su „1“ i „1&0-3“ koji se plaćaju kvotama 1.50 i 1.95, jer verujemo da će za goste i minimalni poraz biti dovoljan da se nadaju uspehu u revanšu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje