ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Afrički kup Nacija : Kenija – Zimbabve

Kvalifikacije za ACN

Početak u 15 časova

Kenija je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo započela sasvim sodlino i ima 5 sakupljenih bodova posle 4 odigrana meča, 1 pobeda, 2 remija i poraz u vrlo ujednačenoj grupi, pred start ovih kvalifikacija ambicije svih u savezu jesu da se tim kvalifikuje za smotru najboljih afričkih selekcija, tim je miks igrača koji igraju van afričkog kontitneta, najviše u Evropi i Aziji, uz igrače iz domaće lige. Što se tiče rezultat, tim je u seriji od 5 mečeva bez poraza, 3 pobede i 2 remija, a jedna upravo protiv današnjeg rivala Zimbabvea 1:3. Za danas nema većih problema u timu Kenije.

Sa druge strane tim Zimbabvea, je kvalifikacije za Svetski šampionat započeo jako loše, iako su u drugom kolu napravili mini iznenađenje i remizirali u gostima sa Nigerijom 1:1, pored toga još samo 1 bod i dva poraza, jedan od slabašnog Lesotoa. Tim generalno ne igra sjajno u poslednje vreme i u seriji su od osam mečeva bez pobede, za današnji meč timu će nedostajati važan igrač u odbrani, član engleskog Plimuta – Brednon Galavej, a pod znakom pitanja je i nastup najboljeg napadača tima Kadevera iz Nanta, takođe za ovo okupljanje nije pozvan ni Nakamba iz Lutona.

Mišljenje urednika: Smatramo da danas Kenija i pored činjenice da se meč igra na neutralnom terenu u Ugandi, ima kvalitetniji i bolje izbalansiran tim, bolji rezultati Kenije u odnosu na Zimbabve svakako nisu slučajnost pa ćemo mi danas pokušati sa dve igre, p/k1 po kvoti 1,97 i igru 1X&0-3 po kvoti 1,50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje