ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[KUP] Autsajder je ove sezone izbacio 2 favorita

➡️ ČEŠKA: MOL Cup
🇨🇿 16:00 Kladno – Liberec na manji ulog D1+ (1.85)

Nekoliko razloga, zašto vredi probati ovaj tip na manji ulog.

Kladno igra u Diviziji (4. liga). Trenutno zauzimaju 4. poziciju u Diviziji B sa osvojenih 16 bodova na 8 mečeva. Na domaćem terenu igraju odlično (1 poraz na poslednjih 20 ligaških mečeva). U kupu ove sezone imaju uspešnu kampanju. Izbacili su trećeligaša Kraluv Dvur i drugoligaša Varnsdorfa. Trenira ih František Doudera koji dobro vodi svoj tim. Protiv Varnsdorfa se opredelio za defanzivni stil igre i sa brzim kontrama, što je dalo rezultate. Verovato ćemo videti sličnu taktiku i u ovom meču. Sa 16 postignutih golova na domaćem terenu, najefikasniji su domaćin lige.

Na drugoj strani, favorizovani Liberec se muči u prvoj ligi. Forma je loša, na 9 odigrana mečeva, uspeli su da zabeleže samo 2 pobede (4 remija i 3 poraza). Na gostovanjima ove sezone, primili su gol na svakom odigranom meču. Za 4 dana gostuju Karvini, pa je rotacija u kupu neminovna.

Sve u svemu, apsolutni favorit u ovom meču je svakako Liberec. Klađenje na njihovu pobedu nema neki vrednost. Zato ćemo ići u pravcu domaćina, odnosno igramo na manji ulog D1+. Kladno se dobro snašao protiv favorizovanih timova, preko kontranapada su vrlo opasni. S obzirom da Liberec nije u dobroj formi, kao i činjenica da su na svakom gostovanju ove sezone primili gol. Vredi probati ovaj tip. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje