ponedeljak, 23. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj turbulentne karijere

Bivši reprezentativac Kolumbije – Džekson Martinez doneo je odluku da u 35. godini života stavi „tačku“ na svoju profesionalnu karijeru.

Nekada jedan od najtraženijih golgetera u Evropi, je sada nakon 16 godina nastupanja na seniorskom nivou „okačio kopačke o klin“.

„Odluka da želim da okončam profesionalnu fudbalsku karijeru bila je izuzetno teška, ali i jedna od najpametnijih u mom životu. Od povrede članka tokom 2015. godine trudio sam se svim sredstvima da nastavim da se bavim sportom koji toliko volim. Iako sam se vratio na teren posle dve godine, bilo mi je jako teško da igram kako sam želeo. Stoga, velika zahvalnost klubovima, trenerima, saigračima i reprezentaciji Kolumbije na svemu što sa iskusio. Hvala mojoj porodici, svima koji su me pratili i podržavali tokom karijere. Takođe, hvala i svakom svakom navijaču, novinaru, ali i lekarima oji su bili deo čitavog procesa oporavka. Hvala svima!“, poručio je Martinez.

Tokom svoje igračke karijere nosio je dresove ekipe – Independijente Medeljina, Čijapasa, Porta, Atletiko Madrida, Gvangdžou Evergrandea, Portimonensea. Reprezentativni dres Kolumbije nosio je u periodu od 2009. do 2015. godine, gde je na 40 odigranih utakmica postigao 9 golova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje