ponedeljak, 30. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan trijumfovao u Dudovoj šumi

KK Partizan je ostvario i svoju drugu pobedu u ABA ligi, otkako su kao gosti u „Dudovoj šumi“ savladali ekipu, Spartaka iz Subotice (80:89).

U redovima „crno-belih“ najefikasniji pojedinci su bili – Sterling Braun sa 21, Karlik Džons sa 15 i Isak Bonga sa 13 poena. Kod domaćina posebno su se istakli – Dušan Miletić sa 16, Rašir Bolton sa 15, te Luka Cerovina sa 12 poena.

„Pre svega, veliko hvala na sjajnom gostoprimstvu u Subotici. Bila je  veoma lepa atmosfera u hali. Čestitam ekipi Spartaka na odličnoj pripremi meča i odličnoj utakmici. Imali smo velikih problema u prvom poluvremenu i na početku treće deonice, ali uspeli smo promenom odbrane da neutrališemo napad rivala. Žurili smo sa realizacijom i to je bio problem tokom meča. Pobeda dobija na težini, jer smo imali jako loš procenat šuta za tri poena i sa linije za slobodna bacanja. Ipak, u ovom momentu me raduje da je energija u timu na vrhunskom nivou, kao i voljni momenat kada je odbrana u pitanju. Navijači Partizana za sada uživaju, a mi ćemo dati sve od sebe da tako bude i u svakoj narednoj utakmici“, rekao je trener tima – Željko Obradović.

„Crno-beli“ u narednom kolu na svom parketu dočekuju zagrebačku Cibonu, dok Spartak gostuje u Novom Mestu protiv Krke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje