Monday, 21. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

KK Partizan “preživeo” gostovanje Zadru

Nakon dve vezane pobede u duplom kolu Eurolige, KK Partizan je u nedelju kao gost u okviru 5. kola ABA lige stigao do pobede protiv ekipe, Zadra (71:75).

“Crno-beli” nisu bili na svom prepoznatljivom nivou, posebno u trećoj deonici koju su izgubili sa čak 15 poena razlike, ali su i pored toga na kraju zabeležili novi trijumf. U dresu beogradskog kluba po prvi put zaigrao je i kanadski krilni centar – Ajzea Majk koji se vratio u roster nakon povrede lista.

Najzaslužniji za pobedu su bili – Isak Bonga sa 16, Karlik Džons sa 14, te Balša Koprivica sa 11 poena i 7 skokova. U redovima hrvatskog predstvanika posebno se istakao – Vladimir Mihajilović koji je ubacio 29 poena i bio ubedljivo najefikasniji pojedinac ove utakmice.

“Znali smo da će Zadar probati da odigra najagresivniju moguću utakmicu, da pokažu reakciju nakon ubedljivog poraza od Budućnosti. Dali su sve od sebe i odigrali dobru utakmicu. Sa velikom željom i velikim entuzijazmom, sve ono što je nama falilo u pojedinim momentima. Razlog tome je sigurno dupli program Eurolige, ali smo pokazali u trećoj četvrtini dosta apatije. Svakako, bitna pobeda, čestitam Zadru na utakmici, ali i svojim igračima na tome što su našli način da ostvare pobedu”, istakao je trener tima – Željko Obradović.

KK Partizan i dalje ima maksimalan skor u regionalnoj ligi 5/5, a u narednom kolu pred svojom publikom dočekuju Krku iz Novog Mesta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje