subota, 28. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan ostao bez kapitena

Američki košarkaš – Kevin Panter više nije član KK Partizan, objavljeno je od strane srpskog kluba.

30-godišnji bek je sa „crno-belima“ imao ugovor do leta 2025. godine, ali je sada došlo do sporazumnog prekida saradnje.

„Poslednje tri godine sa Partizanom su bile izuzetno izazovne, ali zahvalan sam na jednom od najboljih iskustava u mom životu. Saigračima iz protekle tri godine, volim vas sve. Delili smo neke sjajne uspomene i izgradili snažne odnose koji će trajati zauvek. Mom stručnom štabu, od prvog dana ste bili najbolji. Grobarima, najboljim navijačima na svetu, hvala vam na neverovatnoj podršci. Bili ste uvek uz nas, bez obzira na sve. Partizanu kao klubu, hvala ti što si bio moja kuća u ove tri godine. Uvek ćeš mi biti u srcu. Treneru Obradoviću, učinio si me kapitenom posle prve godine u Partizanu. Verovato si u mene i izuzetno sam zahvalan na našem odnosu“, poručio je Panter na svom Instagram profilu.

Amerikanac nakon tri sezone odlazi iz redova „crno-belih“, gde je u predhodne dve godine imao i ulogu kapitena. Sa klubom uspeo je da osvoji titulu prvaka ABA lige u sezoni 2022/2023.

Prema pisanju medija, njegov novi klub treba da bude španski velikan, Barselona.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje