Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

KK Partizan do trijumfa pred svojim navijačima

KK Partizan je u okviru 3. kola Eurolige stigao do svoje prve pobede u novoj sezoni, otkako je u prepunoj Beogradskoj Areni uspeo da trijumfuje nam nemačkim prvakom, Bajern Minhenom (86:78).

Najefikasniji pojedinci kod “crno-belih” su bili – Sterling Braun 22, Karlik Džons 14, dok su Isak Bonga, Frenk Nilikina i Tajrik Džons dodali po 13 poena. Kod gostiju – Andreas Obst je ubacio 15, a Karsen Edvards 13 poena.

“Čestitam igračima, odigrali su na visokom nivou veći deo utakmice i zasluženo smo stigli do pobede. Moram da pohvalim i atmosferu koja je bila fenomenalna. Kontrolisali dešavanja na parketu od početka do kraja. Pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Tek smo dva meseca zajedno, napredak je evidentan, a prostora za napredak ima jako, jako mnogo. Verujem u ovu ekipu i očekujem odlične rezultate u periodu koji sledi”, poručio je trener ekipe – Željko Obradović.

KK Partizan sada ima učinak od jednog trijumfa i dva poraza, a  već u petak ih očekuje novi duel protiv Makabi Tel Aviva u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje