petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapiten ostaje u svom klubu

Portugalski reprezentativac – Bruno Miguel Fernandes obnovio je saradnju sa engleskim velikanom – Manchester United.

29-godišnji ofanzivni vezista je sa upravom kluba sa stadiona „Old Trafford“ potpisao novi ugovor do leta 2027. godine uz opciju nastavka za dodatnih 12 meseci. Portugalac koji trenutno ima i status kapitena, potpisivanjem novog ugovora je postao jedan od najplaćenijih pojedinaca u timu.

„Svi znaju kakvu strast gajim prema Mančester junajtedu. Razumem odgovornost i značaj nošenja ovog dresa, kao i nivoe posvećenosti i želje koji su potrebni da se predstavlja ovaj neverovatan klub. Već sam imao toliko posebnih trenutaka ovde; čuvši moje ime kako peva sa Stretford Enda, postigao het-trik protiv Lidsa, predvodio tim na Old Trafordu tokom evropskih večeri i podigao trofeje na Vembliju. Ipak, ne bih potpisao ovaj ugovor da nisam verovao da moji najbolji trenuci u dresu Junajteda tek dolaze“, izjavio je sjajni vezista.

Portugalac je među „Crvene Đavole“ stigao u januaru 2020. godine is Sporting Lisbon u transferu vrednom oko 80 miliona eura. Do sada je u dresu kluba iz Mančestera ukupno odigrao 234 utakmice na kojima je postigao 79 golova i zabeležio 67 asistencija.

Fernandes, koji je već osvojio tri nagrade „Sir Matt Busby“ za najboljeg igrača godine, stvorio je više šansi nego bilo koji drugi igrač u „Premier League“ otkako se pridružio Manchester United-u pre tri i po godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje