ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Jedan tim primoran da pobedi, međutim po svim parametrima su loši!

➡️ DANSKA: Superliga
🇩🇰 18:00 Hvidrove – Odense 3+ (1.60)

Poslednja utakmica za Odense da se nada opstanku, samo u slučaju da ostvari pobedu danas. Tim Sorena Kroga je u dosta lošoj formi, još uvek nisu pobedili u prvih 7 kola u baražu, od kojih se 5 završilo porazom. Uključujući i poraze od okolnih ekipa na dnu tabele.

Sa druge strane Hvidrove je matematički ispao. Kasno su počeli da se bude. Naime, Hvidrove je u značajnom napretku od proleća, gde su praktično parirali svim jačim timovima. Da li će se nešto promeniti, s obzirom da su matematički ispali? Mislim da ne, jer žele da se oproste na najbolji mogući način.

Po mom mišljenju, rizik je kladiti se na pobedu Odensea, iz razloga jer su loši po svim parametrima, a danas će posebno biti pod pritiskom. Sa druge strane Hvidrove može da nastavi sa svojom igrom, koja je do sada bila vrlo dobra i sumnjam da će se nešto drastično promeniti večeras. S obzirom na otvorenu igru, jer Odense mora da napada, ako želi pozitivan rezultat, igramo na golove, tačnije tip 3+. Na manji ulog igramo tip D2+ (2.47). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje