ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 26. jun 2020.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:00 Besiktas – Konyaspor (Turska – Super Lig)
Najmanje 3 gola viđena su na čak 11 od poslednjih 13 ligaških utakmica Bešiktaša, a njihov rival nije uspeo da slavi na čak 19 puta na poslednjem 21 susretu u okviru prvenstva. Da li vredi spojiti tipove i probati sa igrom „1X&3+“ večeras?

20:45 Brentford – West Bromwich Albion (Engleska – Championship)
WBA nije postigao gol na poslednja 3 prvenstvena susreta. Prekida li se ta tradicija večeras? Treba istaći da je isti tim neporažen na 12 od poslednjih 13 ligaških utakmica na strani.

21:45 Juventus – Lecce (Italija – Serie A)
Juventus je neporažen na poslednje 34 ligaške utakmice kod kuće, a njegova pobeda protiv Lećea ne bi smela da se dovodi u pitanje. Ipak, ono što je interesantno jeste da je Leće primio najmanje 4 gola na poslednja 3 ligaška susreta, a videćemo hoće li Juventus biti blagonaklon prema njima ove večeri.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.


Image by 10741031 from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje