subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (26. decembar)

Današnji mečevi vrve na sve strane, a za vas smo izdvojili fantastične nizove koji bi eventualnim produžetkom doneli naplatu vrlo pristojnih kvota. Krenimo.

Roteram je izgubio na 13 od poslednjih 15 utakmica u okviru čempionšipa. Večeras im gostuje Vigan, a kvota da će da izgube iznosi oko 2,50 u ovom trenutku.

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 utakmica Votforda pred svojim navijačima u okviru prve lige Engleske. Nastavlja li se sjajan niz over-a po kvoti koja premašuje dva?

Tip 0-2 bio je prolazan na 9 od poslednjih 11 gostujućih utakmica VBA u okviru engleske Premijre lige. Kakav ishod očekujete danas?

Barnli je izgubio na pet od poslednjih šest utakmica u okviru prve lige Engleske. Čeka li ih danas novi poraz u nizu?

Čelsi nije primio gol na 9 od poslednjih 11 utakmica u okviru prvenstva. Hoće li ih Bornmut danas iznenaditi?

Tip 3+ bio je prolazan na 6 od poslednjih 7 utakmica Lestera pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Čeka li nas i danas over, ili ne?

Na poslednjih 5 utakmica Mančester Junajteda pred svojim navijačima u okviru prvenstva nismo videli više od 2 gola po meču. Hoće li danas protiv Sanderlenda margina od 2,5 gola po meču biti prevaziđena?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 5 utakmica Svonsija u okviru prvenstva. Hoće li danas biti raspoloženi protiv Vest Hema?

Golovi na utakmicama Mančester Sitija ne nedostaje, a najbolji svedok tome je podatak da je tip 3+ bio prolazan na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica Mančester Sitija u okviru prvenstva. Da li nas danas na meču između Hala i Mančester Sitija očekuje dosta golova?

Kakva su vaša očekivanja od današnjih susreta? Jeste li pronašli neki interesantan podatak?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje