nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (12. februar)

Kao i juče, i danas smo za vas spremili veći broj interesantnih nizova, i uzdamo se u to da će se oni danas produžiti, te nam doneti i određenu naplatu. Želimo vam mnogo sreće danas, i da vaše kladioničarsko znanje prevagne.

Čelsi je slavio na 16 od poslednjih 18 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Uz to, na 7 od poslednjih 9 utakmica u okviru engleskog prvenstva su vodili na poluvremenu, a potom pobeđivali na kraju. Treba biti oprezan kod ovog susreta jer je Barnli pobedio na poslednjih 5 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Engleske.

Lester nije uspeo da pobedi na poslednjih 14 gostujućih utakmica u okviru prve lige Engleske. Hoće li slaviti danas protiv Svonsija?

Tip 0-2 je bio prolazan na 9 od poslednjih 11 utakmica Viljareala u okviru španske La Lige. Hoćemo li minimalan broj golova videti i danas na meču protiv Malage?

Sporting Hihon nije pobedio na poslednjih 18 gostujućih utakmica u okviru prve lige Španije. Uz to, izgubili su jednim golom razlike na 5 od poslednjih 6 utakmica na strani u okviru prvenstva. Hoće li ih i Leganes savladati minimalnim rezultatom?

Obazrivo sa uplatama na Sevilju, jer je Las Palmas neporažen na poslednjih 15 utakmica na svom stadionu u okviru španske La Lige. Kvota da će i danas ostati neporaženi je i više nego solidna.

Atletiko iz Madrida je postigao najmanje 2 pogotka na 8 od poslednjih 10 utakmica protiv Selte u okviru svih takmičenja. Koliko golova će postići danas, šta vi mislite?

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 5 utakmica Palerma pred svojim navijačima u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li biti prolazan i šesti put?

Inter je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 7 od poslednjih 9 utakmica protiv Empolija u okviru svih takmičenja. Možemo li i danas da očekujemo rutinsku pobedu Intera?

Peskara je bez pobede na poslednja 23 susreta u okviru prve lige Italije. Pored toga, najmanje 3 gola smo videli na poslednjih pet utakmica istoimenog kluba u okviru prvenstva. Hoće li Peskara ostati bez tri boda i danas?

Juventus nije primio gol na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru prve lige Italije. Hoće li Kaljari postići gol protiv „stare dame“ danas?

Hofenhajm je neporažen na 18 od poslednjih 19 utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li i danas osvojiti makar jedan bod protiv Volfsburga?

Frajburg je vodio na poluvremnu, te potom i pobeđivao na kraju utakmice na poslednja 4 susreta protiv Kelna na svom stadionu, računajući sva takmičenja. Očekujemo li i danas rutinski pobedu Frajburga?

Želite li vi da podelite neki niz sa nama?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje