ponedeljak, 30. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Holanđanin ne razmišlja o otkazu

Agonija kroz koju prolazi Mančester Junajted je ovog vikenda dodatno produbljena. Naime, posrnuli engleski velikan je pred svojim navijačima pretrpeo izuzetno ubedljiv poraz od ekipe, Totenhema (0:3) koji ih je nadigrao u svakom segmentu igre.

Usled novog slabog rezultata, odmah su se pojavile glasine da bi klupska uprava mogla da otpusti glavnog trenera – Erika Ten Haga, ali je holandski strateg na konferencije za medije odbacio takvu mogućnost.

„Ne razmišljam o otkazu. Doneli smo zajedničku odluku da ostanemo zajedno još ovog leta, da radimo zajedno i formiramo tim. Svi smo na istoj stranici – vlasnici, igrači, ja…Tako da se ne brinem oko mog ostanka u klubu. Moramo da napravimo iskorak, ali nam je potrebno vreme, jer neki igrači još uvek nisu potpuno spremni“, istakao je Ten Hag.

Mančester Junajted se nakon ovog vikenda nalazi na tek 12. mestu na tabeli u Premijer ligi, dok im u narednom kolu predstoji gostovanje Aston Vilu. Predhodno, u sklopu drugog kola Lige Evrope tokom nedelje odlaze u Portugal na susret protiv ekipe, Porta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje