nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

„Građevinari“ u problemima

Dešava se da, nekada veliki klubovi, ne uspeju da se izbore sa finansijskim problemima, te da budu ugašeni. Jedna takva sudbina može da zadesi i Rad, koji će sledeće sezone da igra u četvrtom rangu srpskog fudbala, a šta će da bude dalje, to sada ne može da bude poznato.

Klub je u toliko velikim problemima da nemaju da plate obezbeđenje za duel protiv Zemuna, te će ova utakmica biti bez navijača, saopštili su sa Banjice.

Smatramo i dajemo predlog da je najbolje utakmicu odigrati bez prisustva publike, navijača, usred zagrejane atmosfere i inicidenta koji se desio u prvom delu sezone. Rad je ispao iz lige, Zemun će kao prvoplasirani u Prvu ligu Srbije, utakmica nema rezultatski značaj. Poznata je i netrpeljivost dve navijačke grupe, ne bismo želeli da akteri meča i ovog puta budu u drugom planu.

Tim povodom se oglasio i Zemun, kojem je predstojeća utakmica bitna zbog plasmana u Prvu Ligu Srbije, te oni žele potporu navijača sa tribina.

Razumemo finansijsku situaciju FK Rad, jer smo i samo bili u identičnom položaju. Želimo da se utakmica odigra u prisustvu navijača i publike, od početka prolećnog dela sezone odigrali smo već osam utakmica pred praznim tribinama. Smatramo da bi predstojeća utakmica u kojoj bi ukoliko pobedi naš klub osigurao matematički ulazak u viši stepen takmičenja, bila velika satisfakcija za simpatizere Zemuna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje