četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuz se vraća u rodnu zemlju

Francuski reprezentativac – Adrien Thibault Marie Rabiot karijeru nastavlja u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope – Marseille, potvrđeno je od strane samog kluba.

29-godišnji centralni vezista dolazi kao slobodan agent i nakon lekarskih pregleda sa svojim novim poslodavcima potpisaće ugovor do leta 2026. godine.

Rabiot je ovog leta ima status „free agent“ i dovodio se u vezu sa brojnim klubovima – Manchester United, Liverpool, Milan, ali je na kraju odabrao da se vrati u svoju rodnu zemlju.

Seniorsku karijeru je započeo u redovima Paris Saint German, kratak period proveo je na pozajmici u Toulouse, dok je u minulih pet sezona nastupao za torinski Juventus.

Sa druge strane, Marseille je tokom letnjeg prelaznog roka doveo zaista kvalitetne novajlije, jer su pored Rabiot stigli i – Geronimo Rulli, Valentin Carboni, Neal Maupay, Mason Greenwood, Derek Cornelius, Lilian Brassier, Pierre-Emilie Hojbjerg, Ismael Kone, Jonathan Rowe, kao i novi glavni trener u vidu italijanskog stratega – Roberto De Zerbi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje