ponedeljak, 09. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC potpisao Ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Flavon

Bačka Topola – FK TSC Sa velikim zadovoljstvom obaveštava da je sklopio trogodišnji ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Flavon Serbia.

Grupacija Flavon je osnovana 2004. godine kao porodično preduzeće i izrasla je u međunarodnu kompaniju sa sopstvenom proizvodnjom. Osnovna delatnost im je proizvodnja specijalnih dodataka ishrani, od nabavke sirovina, preko proizvodnje, pakovanja, kontrole kvaliteta, pa sve do skladištenja. Veliki značaj pridaju razvoju specijalnih proizvodnih postupaka koji ispunjavaju najstrože prehrambene sigurnosne standarde. Flavon Serbia predstavlja poslovni model svoje matične kompanije u našoj zemlji.

Ugovor o sponzorstvu su potpisali generalni direktor FK TSC Sabolč Palađi i vlasnik Flavon Srbije Rudolf Bečkei.

Direktor FK TSC Sabolč Palađi je zahvalio kompaniji Flavon Srbija na poverenju i podršci i izjavio „Srećni smo zbog postignutog dogovora i verujemo da će ova saradnja biti od obostrane koristi i pomoći da ostvarimo naše ciljeve i ambicije“.

Izvršni direktor Flavon Serbia Rudolf Bečkei je dodao: „Čast nam je što smo postali deo ove dinamične i perspektivne fudbalske porodice. Ne sumnjamo u potencijal kluba i radujemo se zajedničkim uspesima“.

U TSC-u ističu da ovo partnerstvo predstavlja važan korak za unapređenje kluba i postizanje vrhunskih rezultata na terenu i veruju da će zajedno sa novim sponzorom uživati u pobedama kluba.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com


Više informacija na zvaničnom sajtu kluba – FK TSC

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje