ponedeljak, 09. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Spartaka

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u nedelju 04. avgusta od 17.30h dočekuju ekipu subotičkog Spartaka na TSC Areni, u 3. kolu Superlige, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Dean Klafurić je istakao da se uvek raduje derbi utakmicama jer donose dodatnu energiju i naboj.

„Komšijske utakmice uvek podstiču veće interesovanje, kako kod navijača tako i kod igrača i trenera. Mani je ovo u TSC-u prvi derbi i taj izazov me veseli. Spartak je osvojio samo jedan bod protiv Čukaričkog i verujem da bi im pobeda mnogo značila. Želeće je, pogotovu protiv nas, ali mi igramo na svom stadionu, podjednako želimo pobedu i daćemo sve od sebe da je ostvarimo. Cenimo protivnika, svesni smo kakve kvalitete imaju, ali poznajemo i njihove slabosti. Pripremili smo se dobro, tako da se nadam da ćemo slaviti na kraju meča“, rekao je Klafurić.

Klafurić je prokomentarisao i planirani sastav tima za nedelju: „Na meču neće igrati Radin, zbog crvenog kartona dobijenog na prethodnom meču, a ni Jovanović neće biti spreman. Naravno, imamo mi druge adute koju su se nametnuli na treninzima i biće promena u ekipi. Jedno ostaje isto, naš stil igre i naša filozofija koja se ne menja“.

Odbrambeni igrač Nemanja Petrović, koji je protiv Radničkog u Leskovcu odigrao svoj 150. meč u dresu TSC-a, je izjavio da je veoma ponosan na ovu činjenicu i izrazio je nadu da će nastaviti da doprinosi uspehu tima i u budućnosti.

„Odigrati toliki broj utakmica za isti tim je veliko dostignuće i čast mi je što sam sve ove godine deo ekipe. Nadam se da ću ih imati još puno u ovom dresu jer je to za mene velika stvar“, rekao je Petrović i dodao:

„U Bačku Topolu  sam stigao pre četiri godine, kada je TSC još uvek igrao na stadionu u Senti. Znao sam odmah da je to vrlo ozbiljan klub sa velikim ambicijama, ali bilo je gotovo nezamislivo da ćemo igrati Ligu Evrope, protiv ekipa kakve su Vest Hem ili Frajburg. Naravno da nam je bilo u podsvesti da mi to možemo i uvek smo verovali, zato je sve i ispalo super“.

U osvrtu na predstojeću utakmicu Petrović je istakao da su derbi utakmice sa Spartakom uvek neizvesne.

„Spartak gaji zanimljiv stil igre koji nam je poznat, analizirali smo ih i spremili se kao i za svaki drugi meč. Igramo na domaćem terenu, pružićemo dobru pariju pred navijačima i očekujemo da pozitivan ishod ne izostane“, kazao je Petrović.

Utakmica se igra u  nedelju 04. avgusta od 17.30h Bačkoj Topoli na TSC Areni. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

TSC  trenutno zauzima 8. mesto na tabeli sa 3 osvojena boda, dok je Spartak 11. sa 1. bodom.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

11000 Beograd

Mob:+381 63 811 31 62

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com


Više informacija na zvaničnom sajtu kluba – FK TSC

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje