Sunday, 27. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Napretka

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u nedelju, 27. oktobra od 19h, gostuju u Kruševcu, ekipi Napretka u 13. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti dobru igru i pokušati da kući ponesu bodove.

Šef stručnog štaba TSC-a, Jovan Damjanović,  je izrazio uverenje da je njegov tim sposoban da, bez obzira na malo vremena za odmor i pripreme, odigra kvalitetnu utakmicu u Kruševcu.

„Očekuje nas zahtevan meč za koji moramo da se spremimo, bez obzira na  kratak rok. Naravno, već mamo iskustvo sa gustim rasporedom, podsećam da smo odmah posle gostovanja u Kazahstanu igrali sa Jedinstvom. Iskoristićemo svaki trenutak da se na najbolji mogući način pripremimo, jer znamo da nam je protivnik dobra i organizovana ekipa, izuzetno intenzivna i kompaktna, posebno kada nemaju loptu, tako da neće biti nimalo lako. Trudićemo se da, najbolje što možemo, pružimo kvalitetnu igru  i pre svega pokušaćemo da stabilizujemo rezultatske oscilacije koje imamo“, rekao je Damjanović.

Mladi odbrambeni igrač Viktor Radojević, koji je letos iz Crvene Zvezde došao u TSC se složio da je pred ekipom teško gostovanje.

„Iza nas je teška utakmica iz koje izlazimo sa porazom. Iako smo imali veći posed lopte i stvarali više šansi, nismo uspeli da budemo konkretni u ključnim trenucima, što nam svakako nije lako. Svesti smo da je Napredak dobra ekipa, posebno kada igra na domaćem terenu, i znamo da je pred nama izazovan susret. Ipak, verujemo u naše kvalitete i nadamo se dobrom rezultatu”, kazao je Radojević.

U osvrtu na zdravstveno stanje igrača pred duel sa Napretkom, Damjanović je izjavio: „ Suštinski većina tima je na raspolaganju. Već duže vreme imamo nekolicinu rovitih igraća, poput Petrovića koji  je van stroja, Đakovca koji se polako vraća i Jovanovića koji je tu negde na pola puta. Sigurno je samo da Petrović nije na maksimumu pred duel u nedelju, za ostale ćemo proceniti“.

Utakmica 13. kola Napredak  – TSC se igra 27.10.2024. od 19h  na stadionu Mladost u Kruševcu, prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 4.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club” (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je SabolčPalađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje