Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv kragujevačkog Radničkog

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u petak 18. oktobra, u 19h časova, na stadionu TSC Arena dočekuju ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca u 12. kolu Superlige uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će, uz podršku svojih navijača, upisati novu pobedu.

Šef stručnog štaba TSC-a Jovan Damjanović je, pred utakmicu sa Radničkim 1923, rekao da je ekipa spremna bez obzira na činjenicu da je nekoliko igrača još uvek angažovano u reprezentaciji.

„Pored reprezentativaca, koje čekamo da se vrate u klub, imamo i dva povređena i tri rovita igrača, ali generalno smo dobro radili prethodne nedelje, imali smo dobar blok treninga i se spremamo za važnu utakmicu pred nama“, rekao je Damjanović.

On je podsetio da je Radnički 1923 ove godine predstavljao naš fudbal u Evropi i naglasio :“ Meč će sigurno biti zahtevan, ali će nam istovremeno biti dobra priprema za evropsku utakmicu koja je pred nama. Očekujem intenzivan meč, oni imaju svoj prepoznatljiv stil i biće izazovno i interesantno. Naravno, verujem da ćemo mi biti na nivou i da ćemo doći do željenog rezultata“.

Damjanović je konstatovao da Radnički igra ofanzivno i da će se njegova ekipa morati da se  adaptirati na to.

„Biće ovo otvorena utakmica za razliku od one protiv Tekstilaca koji je defanzivniji, ali mi možemo da se prilagodimo na sve i spremni smo da im odgovorimo. Bitno je da nametnemo našu igru, povedemo utakmicu u tom smeru, a to je ključno za pobedu. Neće biti lako, oni su i prethodne godine bili veoma dobri i sada nastavljaju u tom stilu, ali poznajemo ih i očekujem odličan duel koji će nas spremiti za onaj naredni, evropski“, kazao je Damjanović.

Odbrambeni igrač Stefan Jovanović se složio da TSC-u predstoji teška partija protiv izuzetno ofanzivne ekipe Radničkog i dodao: „Oni uvek žele da igraju na gol više i neće nam biti lako. Ipak tokom pauze smo dobro radili i spremali se sa željom da nastavimo pobednički niz i da se vratimo na vrh tabele“

Utakmica 12. kola Superlige se igra u petak 18.10.2024. u Bačkoj Topoli na TSC Areni od 19h, direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

TSC se trenutno nalazi na 7. mestu tabele sa 16 bodova, dok je kragujevački Radnički 9. na tabeli sa 14 bodova.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club” (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje