Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Fejsa završio karijeru

Kraj karijere za Ljubomira Fejsu, koji je posle više od 20 godina završio profesionalnu karijeru.

Tokom karijere je igrao za Hajduk iz Kule, Partizan, Olimpijakos, Benfiku, Alaveš i Al-Ahli. Od jula prošle godine je bez kluba.

Dugo sam čekao da ovo objavim. Teško mi je i dalje da se oprostim od fudbala u igračkom smislu, ali vreme je za to iako stalno odlažem. Nije lako reći zbogom posle skoro 20 i nešto godina igračke karijere.

Zahvalio bih se klubovima u kojima sam igrao, predsednicima, trenerima uz koje sam napredovao, učio, terapeutima, doktorima, svim mojim saigračima uz koje je igranje bilo zadovoljstvo.

Završavam sa 23 titule, nije loše. Mogao sam možda još, a možda i ne. Sve je ovako trebalo da bude kako je dragi Bog odlučio i ništa ja tu ne bih menjao. Ni moje povrede. Ojačale su me i napravile od mene ratnika.Rad, istrajnost, disciplina i ljubav su me vodili da uvek budem najbolja verzija sebe. Hajduk, Partizan, Olimpijakos, Al Ahli i moja najvoljenija Benfika i reprezentacija Srbije će mi zauvek ostati u srcu. Olimpijske igre bile su posebno iskustvo. Hvala vam svima dragi saigrači, prijatelji, što smo delili pobede i poraze, a najviše hvala mojoj porodici koja je uvek bila uz mene, a bilo je teških dana.

Moja supruga i deca su uvek bili uz mene. Žrtva za drugog je najveći dokaz ljubavi, hvala vam za sve. Hvala i svim navijačima koji su me podržavali sve ove godine. Hvala Srbima, Grcima, Saudijcima, a posebno hvala Portugalcima, fudbal je uz vas imao posebnu čar. Najlepše moje fudbalske godine su bile uz vas. Hvala i onim klubovima koji su želeli da me dovedu, ali viša sila nije dala. Ovde je kraj jedne igračke karijere, ali i novi fudbalski početak u nekoj drugoj ulozi“, napisao je Fejsa na svom instagram profilu.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje