utorak, 02. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Španija – Gruzija (najava i prognoza utakmice)

Večeras će od 21 sat snage da odmere Španija i Gruzija, a utakmica će biti odigrana na stadionu „RheinEnergieStadion“ u Kelnu.

Fantastična Španija prošla je grupnu fazu sa 3 pobede, a redom su slavili protiv Hrvatske, Italije, te na kraju i Albanije. Pokazali su na svakom od tih mečeva da su spremni, taktički dobro potkovani i da nemaju problema sa realizacijom, ma koji tim da je na terenu. Isto verujemo da će da nastave i večeras.

Sa suprotne strane terena senzacija ovogodišnjeg prvenstva Evrope, selekcija Gruzije, koja je u grupnoj fazi izgubila od Turske, potom je odigrala nerešeno sa Češkom, a na kraju su pobedom protiv Portugala uspeli da izbore plasman u osminu finala i tako ispišu istoriju svoje zemlje. Kroz grupnu fazu su prikazali da se bore za nacionalni grb, da su požrtvovani, puno trče, ali i da kreativnosti i ideja u realizaciji napada ne nedostaje. Nisu prezali ni od jednog rivala, te verujemo da će tako biti i protiv Španije, večeras.

Projektovani sastavi: Španija – Gruzija (https://www.whoscored.com/Matches/1829435/Preview/International-European-Championship-2024-Spain-Georgia)

Za Španiju su upitni Ayoze Pérez i Nacho zbog povreda, dok za Gruziju neće igrati Anzor Mekvabishvili zbog kartona.

Koliko god Gruzija prikazala dobre partije, naišli su u osmini finala i na možda najkvalitetniju reprezentaciju, protiv koje teško mogu da se izbore za dalji plasman. Španija je u prva tri meča igrala koliko je trebalo, a ako se Gruzijci postave malo ofanzivnije, nadamo se da ćemo gledati interesantan meč i da golova neće faliti. Probaćemo sa predlogom „1&1P1+&2P1+“ po kvoti 1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje