utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Španija – Francuska (najava i prognoza utakmice)

Ako je četvrtina finala između Španije i Nemačke bila finale pre finala, onda možemo reći da je ovo još jedno u nizu, jer je svakako ovo bio „teži“ deo žreba. Utakmica između Španije i Francuske će biti odigrana na stadionu „Allianz Arena“ u Minhenu.

Španci su kroz prvenstvo Evrope prikazali ubedljivo najlepši fudbal. Stvarali su mnogo šansi, pokazali da imaju dugačku klupu i da mogu u potpunosti da se oslone i na drugi tim. Kreativnost, prodornost, presing, sve je bilo perfektno i gotovo da je najveći propust bio gol koji su primili protiv Nemačke, koji ih je odveo u produžetke. Osim toga, i dalje su favoriti broj jedan za osvajanje, ako se rukovodimo isključivo prikazanom igrom do sada.

Francuzi su bleda senka onog tima od pre nekoliko godina, ali samo po igri. Rezultati nisu izostali, iako je kod igre falilo mnogo, počevši od toga da nisu uspeli da postignu nijedan pogodak iz igre, već se konstantno vrti priča oko autogolova i jedinog gola iz penala. Mnogo se očekivalo od kapitena tima, a Mbape i dalje nije pokazao ono što ume.

Španci danas neće računari na trojicu fudbalera, a to su Pedri, Robin Le Normand i Dani Carvajal.

Projektovani sastavi: Španija – Francuska (https://www.whoscored.com/Matches/1835837/Preview/International-European-Championship-2024-Spain-France)

Ako se rukovodimo do sada prikazanim, bila bi velika šteta da Španija ne prođe u finale. Večeras tipujemo „prolaz 1“ po kvoti 1.80, jer su zaista pokazali da mogu mnogo i da imaju potencijal za titulu. Sa druge strane, začudilo bi nas ukoliko bi Francuzi baš večeras našli dobitnu formulu za postizanje mnogo golova, jer to nisu uspeli da urade ni protiv daleko slabijih selekcija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje