nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Španija – Engleska (najava i prognoza utakmice)

Utakmica između Španije i Engleske će biti odigrana na stadionu „Olimpiastadion“ u Berlinu.

Turnir je došao do svog kraja, a ono što nas očekuje jeste duel između tima koji je najviše pokazao do sada na turniru – Španije i ekipe Engleske. Španija je najpre kroz ,,grupu smrti“ prošla sa tri pobede i to protiv Italije, Hrvatske i Albanije, potom su bili bolji od Gruzije 4:1, domaćina Nemačke 2:1 i Francuske 2:1. Za razliku od meča sa Francuskom kada selektor nije mogao da računa na Karvahala i Le Normanda, sada će obojica posle odrađenih suspenzija biti dostupna i igraće i pojačati odbranu svog tima. Španija zaista na puno načina može da ugrozi svoje protivnike, a za sada trojka Vilijams, Olmo, Jamal zadaje najviše problema, dok Ruiz i Rodri diktiraju tempo utakmice.

Engleska je sa druge strane po mnogima nezasluženo u finalu, za čitav turnir odigrali su samo jedno kvalitetno poluvreme protiv Švajcarske i osim toga sve ostalo nije bilo na nivou individualnog kvaliteta koji neosporno imaju. Sautgejt svakako neće odustati od svoje ideje da mu igraju najbolji i najskuplji igrači, pa ne treba očekivati neka iznenađenja u sastavu poput Palmera ili Vatkinsa koji su rešili polufinalni meč i doneli finale ,,Gordom Albionu“. Ukoliko uspeju da ponove prvo poluvreme meča sa Švajcarskom, finale će biti odličan meč, u svom suprotnim scenarijama, videćemo ih na svojoj polovini u pokušaju da preko kontri dođu do pozitivnog rezultata.

Mišljenje urednika: Španija je do sada pokazala apsolutno da treba da ponese epitet prvaka Evropskog prvenstva, po nama kvalitetniji su rival i danas očekujemo da osvoje titulu, po nama igra Španija osvaja ima vrednost, uz to pokušaćemo i sa igrom 1X-1X po kvoti 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje