utorak, 09. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Portugal – Francuska (najava i prognoza utakmice)

Portugal je krenuo solidno tokom ovog šampionata, ali deluje da do sada još uvek nisu prikazali partije u skladu sa potencijalom i talentom koji imaju, posled grupne faze gde su završili na prvom mestu sa 6 bodova, ali i porazom od Gruzije 2:0 u poslednjem kolu. U meču osmine finala protiv Slovenije viđen je jedan zanimljiv meč u kojem je malo falilo da ekipa Slovenije napravi senzaciju i izbaci Portugalce što ne bi bilo nezasluženo, ali ipak uspeli su da boljim izvođenjem penala stignu u osam najboljih timova. Za današnji meč selektoru Martinezu su na raspolaganju svi igrači.

Što se tiče Francuske još uvek nisu uspeli da daju gol iz igre na ovom šampionatu, a možemo da kažemo da su i takvi stigli do četvrtfinala što je prosto neverovatno, ali u slučaju Francuske izgleda i moguće. Autogolom Vertongena prošli su i prethodnu rundu protiv Belgije 1:0, ali svakako da igra i način na koji su to uradili ne priliči timu koji je prepun kvalitetnih igrača, ali do sada niko od njih osim defanzivaca i kompletne defanzive tima to nije pokazao kada se radi o ofanzivi. Danas na terenu neće biti Rabioa, koji odrađuje kartone.

Mišljenje urednika: Obe selekcije imaju problema u svojoj igri, tj ne koriste pun potencijal koji imaju, mogao bi ovo da bude meč gde ćemo videti i bljesak neke zvezde iz oba tima, ali svakako ne očekujemo da ovaj meč budu rešen radno, tako da predlažemo igru VG2 (više golova u drugom poluvremenu) po kvoti 2,20

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje