ponedeljak, 01. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Nemačka – Mađarska (najava i prognoza utakmice)

Posle prvog kola, u grupi A stanje je takvo da je Nemačka prva sa 3 boda i gol razlikom +4, dok je na drugom mestu Švajcarska sa 3 boda i gol razlikom +2, Mađarska i Škotska nemaju bodove.

Ekipa Nemačke odigrala je možda i najbolje od svih ,,favorita“ u prvom kolu, deklasirali su Škotsku sa 5:1, a selektor Nagelsman je iskoristio priliku da razigra čak i neke igrače sa klupe pa se može reći da Nemačka u drugo kolo ulazi sa velikim samopuzdanjem pred svojim navijačima. U prvom kolu Musila, Virc, Haverc, Fulkrug su pokazali sa kakvim napadačkim potencijalmom raspolažu ,,panceri“ i da je tim spreman za najviše domete ove godine. Pred drugo kolo nema problema sa igračima pa će ceo tim biti na raspolaganju.

Sa druge strane, selekcije Mađarske je razočarala svoje navijače, deluje da nisu pokazali ono što se od njih očekivalo, naročito se misli na disciplinu i čvrstinu u igru, a deluje da su po svojoj levoj defanzivnoj strani imali ubeljivo najviše problema protiv Švajcarske, što ako se ponovi danas, može da bude problem protiv sjajnog Musiale i ofanzivnog Kimiha. Očekuje se dosta defanzivnija postavka, ali svakako ne bez želje da pokušaju da iz kontranapada ugroze Nemce, samo je pitanje da li će to moći protiv vrlo raspoloženog rivala.

Prognoza: Nemačka kao što smo već rekli deluje fenomenalno u ovom trenutku, tim će možda doživeti jednu izmenu u odnosu na prvo kolo, pa se očekuje da ponove igru i efikasnost, Mađari u jako teškoj situaciji, a po nama i danas teško i do boda, probaćemo sa igrom 1&2-5 po kvoti 1,72

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje