subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Hrvatska – Albanija (najava i prognoza utakmice)

Biti ili ne biti za obe selekcije, koje nakon prvog kola imaju po poraz. Danas će od 15 časova Hrvatska i Albanija da odmere snage na stadionu „Volksparkstadion“ u Hamburgu, a glavni sudija meča biće Francuz, François Letexier.

Nakon prvog kola, Hrvati imaju poraz od selekcije Španije rezultatom 3:0 i nema dileme da će danas nešto morati da promene u svojoj igri. Ako se uzme u obzir to da su u grupi i sa Italijanima, deluje da će biti ogromna borba za to drugo mesto, a da bi se do istog stiglo, treba pobediti najslabijeg protivnika, na papiru, reprezentaciju Albanije. Da su imali svojih prilika protiv „crvene furije“, jesu, ali Hrvatska kao da ima „blokadu“ na šampionatima Evrope, za razliku od prvenstava sveta. Priliku da to promene imaće danas, kada imaju ulogu favorita.

Albanci su postigli najbrži gol na Evropskom prvenstvu, nakon nepromišljenog izvođenja auta Dimarca, ali nisu uspeli da održe prednost. Ova utakmica je za njih biti ili ne biti, pogotovo jer u trećem kolu igraju sa Španijom. Zbog tog razloga, očekujemo sa njihove strane tvrdu, taktički potkovanu igru, i traženje gola iz kontra kontranapada, iz prostog razloga jer očekujemo da veći deo vremena Hrvatska ima loptu u nogama.

Projektovani sastavi: Hrvatska – Albanija (https://www.whoscored.com/Matches/1787318/Preview/International-European-Championship-2024-Croatia-Albania)

Neće imati problema sa povredama, tako da očekujemo slične igrače na terenu, kao i u prvom kolu.

Na ovakvim utakmicama, Hrvatska ima više iskustva, tako da očekujemo da će da dođu do pobede, a predlažemo tip „1“ po kvoti 1.50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje