ponedeljak, 09. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Holandija – Engleska (najava i prognoza utakmice)

Drugo polufinale je na programu večeras od 21 sat, a sastaće se Holandija i Engleska na stadionu „Signal Iduna Park“ u Dortmundu.

Holanđani su odigrali turnir toplo, hladno, uz stalne oscilacije u igri i veliku nekonstantnost. Do polufinala su došli tako što su u grupnoj fazi pobedili Poljsku, podelili bodove sa Francuskom, a na kraju su izgubili od razigrane Austrije. U naredna dva koraka, pobeđivali su Rumuniju i Tursku, redom, dok je na utakmici protiv Turaka još jednom prikazana slabost u branjenju prekida.

Englezi su ceo turnir odigrali mlako i blago, te su u grupi pobedili Srbiju, a remizirali sa Danskom i Slovenijom. Na kraju, u nokaut fazi su pobeđivali Slovačku i Švajcarsku, a u obe utakmice su vijali gol razlike, dok su protiv Slovaka do remija u regularnom delu došli tek u samom finišu utakmice. Jednostavno, ekipa koja se sastoji iz gomile odličnih pojedinaca, nije posložena na terenu kako treba, a za to je najzaslužniji upravo selektor.

Protiv onako razigrane Španije, rekli bismo da ni Holandija, a ni Engleska, nemaju velike šanse u finalu.

Projektovani sastavi: Holandija – Engleska (https://www.whoscored.com/Matches/1836165/Preview/International-European-Championship-2024-Netherlands-England)

Nema izostanaka ni na jednoj strani, a već uobičajene formacije biće viđene i večeras, verovatno bez, ili uz minimalne promene na obe strane.

Mi se nadamo da ćemo gledati dobar fudbal i stoga bismo voleli da gledamo i interesantno finale. Probaćemo sa predlogom „prolaz 1“ po kvoti 1.98, jer Englezi tek sada nailaze na rivala koji ozbiljnije može da im pomrsi račune.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje