subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Gruzija – Portugal (najava i prognoza utakmice)

Poslednje kolo ove grupe, gde oba tima ulaze sa različitim rezultatima i ambicijama, Gruzija sa jednim bodom, a Portugal sa maksimalnih šest za sad.

Selekcija Gruzije do sada je prilično prijatno iznenadila mnoge neutralne ljubitelje fudbala svojom borbenošću i prilično otvorenim stilom igre, u prvom meču sa Turskom malo sreće nedostajalo je za pozitivan rezultat, ali ipak poraz 3:1, dok u drugom meču sa Češkom potpuno ista situacija, vodili su, bili blizu pobede, ali na kraju samo 1:1. Deluje da u timu ima dosta neujednačenosti, dosta slabiji kvalitet odbrane u odnosu na vezni red i napad, ali svakako da je ovo prelepo iskustvo i za igrače i navijače zemlje koja je debitant ove godine.

Sa druge strane, Portugal deluje mnogo ozbiljnije od ostalih rivala u grupi, sa Španijom su za sada pokazali najviše od favorita, pa će biti zanimljivo videti ih u nokaut fazi. Za ovaj meč svakako treba očekivati rotacije u timu, videćemo da li će selektor Martinez promeniti čitav tim ili će ostaviti nekog od bitnih igrača, mada i klupa izgleda moćno, sa Feliksom, Žotom, Ramosom, Netom, Navasom, Nunesom i ostalim sjajnim igračima, tako da i B tim Portugala sigurno ima ulogu favorita sa selekcijom Gruzije.

Mišljenje urednika: Svakako da Gruzija pobedom ovde može do istorijskog uspeha i očekujem da odigraju maksimalno motivisano, ali sa druge strane Portugal danas igra rasterećeno i verovatno će drugopozivci imati želju da se dokažu, kada se pogleda sve i sagleda, kao i dosadašnje igre timova, naš predlog je igra 1P1-3&2P1-3 po kvoti 1,90,

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje