utorak, 02. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Engleska – Slovačka (najava i prognoza utakmice)

Ako pogledamo dosadašnje mečeve Engleske na ovom šampionatu Evrope, možemo reći da nisu prikazali posebno dobru igru, protiv svih rivala su bili na vrlo malo da dožive i neki poraz, ali su uspeli da pre svega zahvaljujući individualnom kvalitetu pojedinih igrača, ipak sa 5 bodova uđu u drugu fazu takmičenja. Niko od velikih zvezda tima do sada nije odigaro na nivou kakav se od njih očekuje pa će biti zanimljivo videti kako će to da izgleda sada u drugoj fazi takmičenja.

Sa druge strane Slovačka je najpre odigrala izuzetan meč protiv Belgije gde je slavila, potom je poražena od Ukrajine iako je vodila na poluvremenu, da bi potom odigrala dovoljnih 1:1 za prolazak u narednu rundu takmičenja. Do sada se pokazalo da se pre svega čvrstom i disciplinovanom igrom može doći do rezultata čak i kada napad nema kvalitet na top nivou, kontrola igre od strane Lobotke i Kucke pre svih je primer kako kvalitetni i iskusni vezni igrači vode svoju selekciju. Sada kada pre sobom imaju nov izazov, treba da ponove meč protiv Belgije kako bi mogli da se nadaju prolasku dalje.

Mišljenje urednika: Svakako da će naše simpatije danas ići ka Slovačkoj, Engleska igra jako loše, a deluje da ni danas neće nešto posebno da se promeni, neefikasnost u igri Engelske je prosto neverovatna, a mi mislimo da će i danas biti jedan tvrd meč, a igra 1P0-1&2P0-2 plaća se kvotom 1,60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje