nedelja, 30. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Danska – Engleska (najava i prognoza utakmice)

U prva dva meča oba tima nisu očarala svoje navijače, ali je Engleska zadovoljnija sa osvojena 3 boda protiv Srbije, važan meč pre svega za Dansku.

Ekipa Danske došla je na šampionat kao drugi favorit grupe iza Engleske i kada se pogleda prvo poluvreme protiv Slovnije, kada su i poveli 1:0, može se reći da su donekle i opravdali tu ulogu. Veliki pad igre u drugom poluvremenu umalo ih nije koštao i jednog boda, ali su uspeli da sačuvaju svoju mrežu i danas imaju pred sobom mnogo teži zadatak. U igri se i dalje sve vrti oko Eriksena, bočni igrači takođe dosta učestvuju u igri, a čini se da Wind i Hojberg još nisu odigrali meč na nivou na kome mogu. Danas se ne očekuje previše promena u timu Danske, ali svakako se očekuje nešto defanzivnije izdanje i pokušaj da pre svega odigraju na kontranapade.

Sa druge strane selekcija Engleske je pokazala da i dalje nije u top formi, odigrali su solidan meč, ali svakako da nisu dominirali protiv Srbije ni blizu kako su to očekivali. Pokazali su da imaju i dosta mana, činjenica je da im fali levi bek, da štoperski par nije uigran i da na poziciji defanzivnog veznog igrača igra Aleksandar Arnold koji je bek, mogu da budu vrlo problematične naročito protiv timova koji budu konkretniji u finalnoj trećini. Danas Englezima i jedan bod može da bude dobar, ali svakako sa tri će obezbediti prolazak u narednu rundu takmičenja.

Mišljenje urednika: Obe selekcije imale su u prvom kolu trenutke jako dobre igre, ali i dosta manjkavosti, Engleska je i danas favorit, ali će morati mnogo bolje kako bi savladala neugodne Dance, naša prognoza je igra X2&1P0-1 gol po kvoti 1,60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje