ponedeljak, 01. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Belgija – Rumunija (najava i prognoza utakmice)

Biti ili ne biti za Belgiju, koja je važila za favorita grupe E, a malo ko je mogao da pretpostavi da će da izgube od Slovačke. Večeras igraju protiv Rumunije, od 21 čas na stadionu „RheinEnergieStadion“ u Kelnu.

Mnogi bi rekli da je zenit aktuelne reprezentacije Belgije uveliko prošao, i da su oni svoje prilike propustili. Iako i dalje imaju fantastičan igrački kadar, rezultati izostaju, te ne čudi da su Belgijanci za svega bod bili ispred Austrije, u kvalifikacionoj grupi za EURO. Jednostavno, fali im završnica, a ako se na bilo koji način zatvori Lukaku, deluje da ne uspevaju da nađu rešenje u napadu, bez obzira na to kakav kvalitet imaju u veznom redu.

Sa druge strane terena nalaze se Rumuni koji su kvalifikacionu grupu završili kao prvi, sa čak 5 bodova prednosti u odnosu na Švajcarsku. Primili su svega 5 golova na tih 10 utakmica, što dovoljno govori o tome koliko fokus stavljaju na odbranu. Bancu, Burca, Dragušin i Ratiu odigrali su odlično prvu utakmicu, zatvorili bilo kakve prilike Ukrajinaca i sigurno da će im danas i bod protiv Belgije biti zlata vredan, jer bi značio, gotovo izvesno, prolazak u narednu fazu.

Projektovani sastavi: Belgija – Rumunija (https://www.whoscored.com/Matches/1787314/Preview/International-European-Championship-2024-Belgium-Romania)

Za Belgiju neće igrati Thomas Meunier, tačnije, biće upitan za ovaj meč zbog povrede.

Mišljenja smo da bi ovde bio apsolutni šok ukoliko bi Belgijanci ponovo pretrpeli poraz, mada, uvek je najteže kada neka ekipa „mora“ da pobedi. Setimo se samo Španaca na Svetskom prvenstvu 2014. godine, kada su posle poraza od Holandije morali da savladaju Čile, pa su opet poraženi. Stoga, nikako ne bismo otpisali silno motivisane Rumune, vođene samopouzdanjem iz prvog meča, tako da ćemo probati sa predlogom „GG“ po kvoti 1.88.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje