četvrtak, 04. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Austrija – Turska (najava i prognoza utakmice)

Utakmicom od 21 sat na stadionu ,,Red Bull Arena“ u Lajpcigu, zatvara se serija mečeva u osmini finala, a sastaju se Austrija i Turska.

Što se tiče Austrije, ona je verovatno do sada i najprijatnije iznenađenje na turniru, u vrlo zahtevnoj grupi sa Francuskom, Holandijom i Poljskom, zauzili su prvo mesto sa 2 pobede i 1 porazom. U mečevima sa Holanđanima i Poljskom pokazali su kvalitet i slavili, dok su protiv Francuske verovatno i nezasluženo ostali makar  bez boda, a sve zasluge osim igračima pripisuju se sjajnom strategu Ragniku, koji je u svakom meču koristio različite sastave i prilagođavao stil igre svojim rivalima, što je dalo rezultat.

Sa druge strane je selekcija Turske, koja je pobedom protiv Gruzije, a potom i protiv Češke pokazala da poseduje određeni kvalitet, igraju dosta agresivno, ali deluje da kvalitet tima na pojedinim mestima nije na najvišem nivou, mada Turci to umeju da prikriju. Deluje da će u slučaju da krenu previše agresivno protiv Austrije možda biti u problemu, jer organizaciono Austrija u ovom trenutku deluje odlično.

Mišljenje urednika: Selekcija Austrije po nama je ovde veliki favorit, u timu su jasno podeljene uloge, a postoji i individualni kvalitet igrača pa po nama Austrija ovde prolazi dalje i pobeđuje meč, a kvota za takav ishod je 2,00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje