petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Druga „sreća“ za Feliksa u Londonu

Portugalski reprezentativac – Žoao Feliks i oficijalno je predstavljen kao novi fudbaler engleskog kluba – Čelzija.

24-godišnjak koji igra na pozicijama polušpica ili krilnog napadača dolazi za sumu od 52 miliona eura iz redova madridskog Atletika. Sa upravom kluba iz Londona ja potpisao ugovor do leta 2031. godine.

„Zaista sam srećan što sam se vratio u Čelzi i jedva čekam da počnem. Mogu da vidim neka poznata lica od poslednjeg puta kada sam bila ovde, što je uvek lepo. Voleo sam svoje vreme ovde ranije i rekao sam prijateljima i porodici da bih voleo da se jednog dana vratim u Premijer ligu. Uraditi to sa Čelzijem je sjajan osećaj i uzbuđen sam što se vraćam“, rekao je Feliks.

„Veoma smo srećni što imamo Žoaa jer je on, pre svega, veoma dobar igrač. On je veoma talentovan igrač i naravno, klub ga već dobro poznaje od kada je bio ovde pre dve godine. Zaista ga volimo kao igrača i dobra stvar kod Žoaa je što može da igra na mnogo pozicija, što nam je od velike pomoći“, dodao je trener ekipe – Enco Mareska.

Portugalac se tako vratio u redove „Plavaca“, gde je drugi deo sezone 2022/2023 proveo u ovom klubu na pozajmici, kada je na 20 odigranih utakmica uspeo da postigne 4 pogodaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje