nedelja, 30. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Dončić možda ne igra kvalifikacije za Olimpijske igre?

Košarkaši Boston Celticsa pobedili su Dallas Maverickse u seriji 4-1, delom i zbog toga što Luka Dončić ima problema sa povredama.

Nakon poraza je Dončić održao press-konferenciju na kojoj mu je prvo postavljeno pitanje što mu prolazi kroz glavu nakon neuspeha u finalu, na što je Slovenac odgovorio: „Ništa. Tužan sam jer smo izgubili.“ Potom su ga novinari pitali kolika je bila težina njegove povrede tekom finalne serije, a Dončić nije tražio nikakva opravdanja za sebe.

Nije bitno što sam bio povređen niti koliko sam povređen bio. Bio sam na terenu i nisam napravio dovoljno. Ponosan sam na ekipu iako nismo osvojili titulu. Odradili smo sjajnu sezonu. Boston je igrao odličnu obranu, oni su sjajna ekipa i to je to„, rekao je Dončić.

Dončić bi trebao nastupiti u kvalifikacijama za Olimpijske igre protiv Hrvatske i Novog Zelanda. Ti susreti se igraju 2. i 4. jula, ali najbolji igrač Slovenije nije siguran da će nastupiti: „Ne želim razgovarati o budućnosti. Moram doneti neke odluke i pokušati ozdraviti. Za par dana ću vam moći dati odgovor na to.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje