Thursday, 24. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Damjanović optimističan pred Legiju

Večeras će TSC da igra protiv Legije u okviru 2. kola ovogodišnjeg formata Lige konferencija, dok su u prvom poraženi od Astane sa 1:0, iako su zaslužili makar remi.

Jovan Damjanović je govorio povodom utakmice sa Legijom, verujući u dobar rezultat, iako smatra da je poljski tim favorit na ovom susretu.

Očekuje nas spektakl, jako važna utakmica i jedva čekamo da počne. Imamo iskustvo iz Kazahstana, gde smo igrali jako dobro, nismo došli do bodova. Imamo sve vrhunske preduslove, igramo na našem stadionu i nadam se da će doći nagrada za rad. Nama je važno da zadržimo nivo igre jer smo u procesu. Proces je stvaranje igre i stvaranje vrednosti unutar grupe. Trudićemo se da budemo na nivou, kao u prethodnim utakmicama. Svi zajedno verujemo da će to biti dovoljno za pozitivan ishod. Želimo da igramo fudbal, to ne menjamo bez obzira na to da li igramo domaće prvenstvo ili Evropu. Igrači su svesni, veruju u to što radimo. Pokazalo se mnogo puta da nam to donosi ne samo dobar osećaj, nego i rezultat“, rekao je trener TSC-a.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje