nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nas očekuje efikasno II poluvreme?

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Sever
🇩🇪 15:00 Drochtersen/Assel – Holstein Kiel II na manji ulog II2+ (1.67)

Trenutna situacija kod Drochtersen/Assela nije dobra. Na početku nove sezone, imaju učinak od 1 pobede, 2 remija i 3 poraza na 6 odigranih utakmica. Nakon ubedljivog poraza od Teoutonie (6:0), status glavnog trenera Frithjof Hansen bio je upitan. Međutim uprava je odlučila da mu pruži drugu šansu i vrati Drochtersen/Assel na pravi put. Prvi test su položili, ostvarena je prvi pobeda u sezoni na prošlom meču, gde su savladali novajliju Spelle-Venhaus nakon preokreta.

Međutim, pravi izazov ih očekuje danas, jer im u goste dolaze mlade rode, koji imaju maksimalan učinak (5 utakmica, 5 pobeda). Igraju brzo i izrazito napadački. Napad i te kako funkcioniše, na 5 odigranih utakmica postigli su 17 golova, u proseku 3.4 golova po meču. Na drugoj strani, ostavlja se prostor u odbrani, gde su morali na svakoj dosadašnjoj utakmici da vade loptu iz svoje mreže.

Sve u svemu, očekujem ofanzivnu i efikasnu utakmicu. Obe ekipe moraju da napadaju, domaćin želi da veže po prvi put 2 pobede u sezoni, na drugoj strani Holstein Kiel II dolazi kao blagi favorit, s obzirom na trenutnu formu. Pobedom u ovom meču bi zauzeli lidersku poziciju. Ako pogledamo dosadašnje mečeve, obe ekipe su uglavnom igrale otvorenu u II poluvremenu, pogotovo Holstein Kiel II gde je tip II2+ (2+ u II poluvremenu) bio dobitan na svim dosadašnjim mečevima. Probacemo i danas sa istim tipom na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje