subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je vreme za poraz?

US Open je odavno gotov i sada ove turnire do Indijan Velsa maltene ne treba ni igrati. Ipak, pojavio se jedan meč koji nam je baš zanimljiv.

U četvrtfinalu čelendžera u Renu snage će odmeriti domaći Benjamin Bonci i Poljak Kasper Zuk. Favorit za prolaz u narednu rundu je Bonci. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Šta je zanimljivo u ovom meču? Zanimljivo je to što Bonci igra treći čelendžer u nizu pez dana pauze. Pre ovog turnira on je osvojio čelendžere u Sent Tropeu i Kasisu prošle nedelje. Daleko od toga da mu je bilo lako, jer je bilo zaista tesnih mečeva koji su lagano mogli da odu na stranu. Ipak, usled mnogo pobeda samopouzdanje Boncija je naraslo, pa je uglavnom pronalazio put do pobede.

Sad se samo postavlja pitanje kada će da stane? Ovde je u prvom kolu pobedio Elijasa Imera i to je bilo za očekivati, jer Imer ne igra dobro u dvoranskim uslovima. Servis mu je slab, igra pasivan tenis koji se forsira na šljaci i protiv raspoloženog Boncija prosto nije imao šanse. Ipak, Zuk je potpuno druga priča. Ove sezone ima 13/4 u dvorani, a prošle je na primer imao 14/3. Čelendžer je igrač, ali nije ni Bonci neki standaardni ATP igrač protiv kojeg on ne može da igra.

Prosto, Bonci nekad mora da stane, a ne bi bilo iznaneđenje ako bi se to desilo baš danas. Zuk će i te kako biti motivisan, jer ga je Bonci relativno skoro pobedio u polufinalu Kasisa.

Ovde imamo dve opcija, može se odigrati da Zuk osvaja bar set, ili njegova pobeda. Obe opcije su sasvim prikladne.

Predlog za klađenje: Zuk osvaja set
Opcija 2: Pobeda Zuka

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje