utorak, 02. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

„Crveno-beli“ imaju novo pojačanje

Prvak Srbije – FK Crvena Zvezda predstavila je svoje novo letnje pojačanje u vidu reprezentativca Južne Koreje – Jong Vu Seola.

Radi se u fudbaleru rođenom 1998. godine koji igra na pozicijama levog, ali i desnog beka i dolazi iz Ulsana za  sumu od 1.200.000 eura i procente od dalje prodaje. Sa „crveno-belima“ je potpisao ugovor do leta 2027. godine uz opciju nastavka za dodatnih 12 meseci.

„Ovo je moj prvi transfer u karijeri i srećan sam što sam došao u Crvenu Zvezdu. Svestan sam da imamo dobar tim sa mnogo sjajnih igrača, hoću da se pokažem i cilj mi je da pomognem ekipi, kako u odbrani, tako i u napadu. Znam i da Zvezda ima fantastične navijače, tako da jedva čekam da zaigram pred njima i da se upoznamo“, rekao je Seol.

„Potpisali smo Seola, fudbalera koji dolazi iz Ulsana i koji ima veliko iskustvo igranja u Azijskoj Ligi šampiona, ali i reprezentaciji Južne Koreje. Nastupa na poziciji levog beka što je deficitarno mesto i tražili smo igrača njegovih karakteristika. Biće dovoljno vremena da se uigra, putuje u Rusiju na pripreme, pa će tamo imati priliku da se upozna sa zahtevima Vladana Milojevića, kao i sa novim saigračima i mentalitetom kluba“, dodao je sportski direktor – Mitar Mrkela.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje