sreda, 18. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

„Crno-beli“ vratili Ilića

FK Partizan je nedavno ostao bez svog kapitena – Svetozara Markovića koji je za 1.500.000 eura realizovao transfer u Viktoriju Plzenj, te je ostala upražnjena pozicija centralnog defanzivca.

Stoga, „crno-beli“ su na mestu štopera vratili svoje „dete“ i mladog reprezentativca Srbije – Mihajla Ilića (21) na pozajmicu do kraja sezone iz redova italijanske Bolonje.

„O povratku u Partizan ne treba trošiti reči, jer je Partizan moja kuća! Iskustvo u Bolonji je bilo dragoceno za mene, kao mladog igrača, ali budući da sada ne bih mogao da se dokažem u punom svetlu, ovo je za mene, lično, najdraža opcija. Kažem opcija jer je bilo još ponuda, ali kad Partizan zove, to je poziv koji se ne odbija. Drago mi je i da šef Stanojević želi da unese „novu krv“ sa decom iz škole, koja osećaju klub, „grizu“ za svaku utakmicu i zato sam presrećan što se vraćam kući, bar privremeno, jer mogu i ja da napredujem i da doprinesem svom timu!“, rekao je talentovani defanzivac po povratku u Humsku.

Ilić je „ponikao“ u Partizanu, a za prvi tim debitovao je tokom 2021. godine. Pre odlaska u Italiju, za „crno-bele“ odigrao je 32. utakmice.

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje