subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Championship,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Engleskoj drugoj ligi ili popularno zvanoj Championship.

Na programu je dosta mečeva, a mi smo za Vas spremili najave najinteresantnijih duela.

13:30h QPR-Milvol

Kvins Park u ovo kolo ulazi nakon poraza u Liga Kupu od Kristal Palasa. Taj poraz im je prekinuo niz od 6 mečeva u svim takmičenjima bez poraza. U ligi je ta serija još uvek aktivna. Nakon uvodnog poraza od Vest Bronviča,vezali su 4 meča bez poraza tj 3 remija i pobeda nad Lutonom. Kvins Park je jedna prava borbena ekipa. Ekipa koja se ne predaje do samog kraja i upravo su zbog toga i tim sa najviše “ povrataka “ u mečeve. Na većini mečeva prvi prime gol i onda zaigraju bolje i izjednače. Napad im je dosta dobar,ali odbrana i ne toliko. Oni su jedina ekipa u ligi na čijim je svim mečevima dolazilo GG.

Njima gostuje stari znanac,ekipa Milvola. Milvol je novu sezonu krenuo,za njihove standarne solidno i nakon 5 kola imaju 4 osvojena boda i nalaze se u donjem delu tabele. Kažem solidno jer je to njihovo mesto u poslednjih par godina. Generalno gledano loš je start,ali za njih ok. Kao i Kvins,oni su tim koji igra dosta otvorene mečeve ove sezone,iako su generalno bili sinonim za tvrde utakmice. Napad im je među efikasnijim u ligi,ali je nažalost odbrana među najgorim po broju primljenih golova.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.90


16h Barnli-Portsmut

Barnli je sezonu počeo silovito sa dve pobede,ali je zatim malo usporio, da bi se vratio na pobednički kolosek pobedom u prethodnom kolu nad Lidsom. Tom pobedom su došli do 4tog mesta na tabeli. Imaju treći najbolji napad u ligi i drugu najbolju odbranu. Po prikazanom na startu sezone sa pravom su jedni od najvećih favorita za povratak u Premijer ligu. Igraju jedan jako lep,takmičarski fudbal i generalno je utisak da su kvalitet za Premijer ligu. Kod kuće igraju znatno bolje nego na strani i trebalo bi da od starta krenu ofanzivno ka golu rivala kako bi što pre došli do vođstva i same pobede.

Njima gostuje ekipa Portsmuta. Portsmut je krenuo jako loše i za sada imaju svega 3 osvojena boda,što je zaista malo. Naravno,sledstveno tome su u donjem delu tabele. Jedna su od tri ekipe koja još uvek nema pobedu u sezoni. Portsmut je tim koji se ne može pohvaliti dobrom odbranom. U prva 4 kola su primili 11 komada i najgora su odbrana u ligi. To svakako nije dobar podatak, s obzirom da se zna kome gostuju. Nasuprot odbrani,napad je sasvim solidan,postižu golove na svakom meču,ali nema pobede zbog takve odbrane.

Prognoza: Domaćin bi trebalo da slavi sa nekoliko datih golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.53


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje