četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Championship,najava,predlozi za klađenje( Petak)

Nastavljamo i sa predlozima za Englesku drugu ligu.

Danas je na programu jedan jako zanimljiv duel i mi smo Vam spremili najavu istog.

21h Luton-QPR

Povratnik u niži rang,ekipa Lutona nije krenula baš najsjanije,zapravo nisu krenuli nikako. U tri odigrana kola svega 1 osvojen bod i to protiv Portsmuta. Odbrana je dobrano podbacila jer su primili 5 komada,a nije ni napad nešto bolji sa svega 1 postignutim golom. Za tim koji želi ekspresan povratak u Premijer ligu je zaista malo. Zapravo,već sada je jasno da od toga teško da može da bude nešto. Ne kažem to samo zbog broja bodova,već i zbog same igre. Ispali su i uz Liga Kupa i to pre par dana i to baš od današnjeg rivala. Ovo je bio prvi meč u sezoni gde je Luton dominirao,stvorio milion šansi, a ipak su izgubili.

Njihov rival, ekipa Kvins Parka,takođe nije najbolje startovala novu sezonu. Oni su u tri kola osvojili svega 2 boda. Za razliku od domaćina,oni su bolje prošli u Liga Kupu, tj još uvek su u tom takmičenju. Kvins Park je tim koji igra otvorene mečeve. Oni su tim koji ima dosta slabu odbranu. Jako retki mečevi gde oni ne primaju 1 ili više golova tj ove sezone se nijedan takav nije dogodio. Što se tiče napada,on je sasvim solidan, često daju golove,ali sa takvom odbranom teško da mogu nešto. Jednostavno dozvoljavaju rivalima milion šansi i naravno da rival iz toga izađe sa postignutim golovima. Najbolji opis,oni se nude, a na napadačima rivala je to da iskoriste.

Prognoza: Očekujem jedan efikasan meč. Luton će od starta krenuti ofanzivno na gol Kvinsa. Znaju kako sa njima i sigurno će mnogo više prilika iskoristiti nego u meču u Liga Kupu.

Predlog: 3+ @ 1.73

može i domaćin 2+ @ 1.84

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje