Wednesday, 23. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Championship,najava,predlozi za klađenje (Sreda)

Nastavljamo sa predlozima za Englesku drugu ligu.

20:45h Luton-Sanderlend

Kolo puno derbija i kao takvo dosta je teško za prognoziranje. Juče smo prošli na Lidsu,danas ćemo se okušati na ovom meču.

Povratnik u drugu ligu,ekipa Lutona ušla je u novu sezonu sa ambicijama da se ekspresno vrati odakle je i došla, a to je Premijer liga. Ipak,nadanja su jedno, a realnost je nešto sasvim drugo,pogotovo kada je u pitanju jedna od najtežih liga na svetu. Luton je počeo katasfrofalno sezonu,vezali su par neočekivanih poraza i u startu ušli u veliki zaostatak za liderima na tabeli. U poslednje vreme igra se popravila, a samim tim i rezultati,ali su još uvek daleko od vrha. Luton u ovo kolo ulazi nakon pobede nad Votfordom i to prilično ubedljivo sa 3 postignuta gola. Upravo je forma napada ta koja se drastično popravila,ali se mora reći da su na tom delu tima najviše i radili jer su tu dovođena pojačanja do bukvalno poslednjeg dana prelaznog roka. Što se tiče odbrane, e tu je druga priča. Jako su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove i to im u dosta slučajeva i odnosi bodove.

Njima u goste dolazi lider na tabeli,ekipa Sanderlenda. Sanderlend je sjajno,može se reći i potpuno neočekivano počeo ovu sezonu. Vezali su seriju dobrih rezultata i eto njih na vrhu. Sad,koliko će se tu zadržati pitanje je. Iskreno,ako mene pitate,ne toliko dugo jer ima mnogo kvalitetnijih ekipa koje će ih u toku sezone prestići. Mislim da je ovo samo posledica sjajnog starta i ništa više.Najzaslužniji za ovakav start jeste njihov napad. Napad im je trenutno najefikasniji u ligi. Što se tiče odbrane,ona je dobra takođe,ali su drastično slabiji na gostovanjima gde gotovo redovno primaju golove i tu donekle i leži šansa za njihovog rivala.

Prognoza: Mislim da bi mogli da vidimo golove na obe strane. Uzdam se u kvalitet napada Lutona i lošu formu odbrane Sanderlenda na strani.

Predlog: GG @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje